La creació d'aquest blog respon a les actuacions que Medi Natural va comencar a finals de 2008 en el nostre veïnat, sobre les quals som molt crítics. Volem aprofitar aquest espai, també, per donar a conèixer altres coses que passen per aquest indret de l'Alta Garrotxa. Esperem que gaudiu i que aquest blog sigui una eina per lluita per a la conservació de la natura. Gràcies!

divendres, 15 de gener del 2010

Article al diari La Garrotxa del dia 15 de gener de 2010

En aquest article se sobrentén que els treballadors que estan fent les actuacions al veïnat d'Entreperes són de Forestal Catalana.

Això no és cert: els treballadors són d'Arico Forest.


El que sí que és cert és que el cap d'obra és l'enginyer forestal Rafael Ribes Duarte, de Forestal Catalana.

2 comentaris:

  1. Conec molt bé el problema des de fa mesos i ara mateix ja no sé on voleu arribar. Jo també he tingut l'oportunitat de parlar amb els treballadors i si vosaltres tambe ho heu fet no entenc perque acuseu els treballadors de Forestal Catalana? Des de fa 3 mesos que treballo en aquesta empresa i us puc asegurar que per entrar o tens una bona formacio o no entras. Com he dit abans, ja conec el problema de fa mes temps i jo com a treballador forestal que em trobava a l'atur em sentia indignat de veure la feina que estavem fent els treballadors de ARICO FOREST, que es la empresa que executa l'obra.
    Amb això vull dir que, si us és igual acusar a uns treballadors que en cap cas tenim res a veure amb el tema doncs endavant, ara si que us quedi clar que a partir d'ara ja no teniu el meu suport ni el d'uns quants coneguts més (tan meus com teus).
    Desitjo que hagi set una errada del periodista que s'ha fet un embolic d'empreses.
    Si voleu arreglar el desaguisado doncs perfecte, però amb la mateixa contundencia i no amb una petita fe de errata que no llegeix ningú.

    ResponElimina
  2. Hola Sergi!

    No sé qui ets, pero sembla ser que tu sí saps qui soc jo i preferiria poder parlar amb tu directament per explicar-te tant el que s'està fent al bosc (i poder-t'ho ensenyar) com el que pretenem amb totes les accions que estem fent. O sigui que si et poses en contacte amb mi, t'ho agrairé.

    Pel que fa al teu comentari, és cert que les feines que s'estan fent a bosc del veïnat d'Entreperes les està realitzant l'empresa Arico Forest,i que en aquest article publicat a La Garrotxa hi ha aquest error. Ens sap greu el malestar que això hagi pogut causar i us en demanem disculpes.

    Potser aquest malentès s'ha degut a que el cap d'obra és un enginyer forestal de Forestal Catalana i per tant és el responsable del que es talla o no es talla.

    Tot això em sembla més correcte parlar-ho en persona. Si vols, com deia al començament, et pots posar en contacte amb mi, que podrem fer una visita a la zona afectada i parlar del tema.

    Una salutació!

    ResponElimina